IKUT MENGIKUTI

Selasa, 1 Mei 2012

GANGGU

 Kalau tak ada yang ganggu tentu kerja dapat dibereskan.....................
 tapi anak kucing ni ...tengah membuas,...........gemar melompat......jadi menganggu idea yang tengah nak masuk......
 tengok......selambe je.....buat muka degil..................................
patut ke, penulis tarik telinga....................tak zalim ke ?......................................

10 ulasan:

kasihibu berkata...

kucing di kg sya pun mcm tu, geram, boleh dia dok berlingkar comel tp geram jugak bila kita suruh turun dia buat tak tahu

zul permatang badak berkata...

kasih ibu....
tarik je telinga......kucing ni bukan apa,suka sangat duk sebelah lapT sbb ada haba panas.....
itu yg degil tak nak turun..............

kpah k-poh berkata...

sama ler kucing kat rumah pun... kdg kdg tu duk depan PC buat selamba jer...

Adry@Daun berkata...

Tu dia nk main2 dgn tikus.. Tp bkn tikus hidup...tetikus. Lena pn lapik tetikus tu..hehe..

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Heheheh, comel... Tp kami alah ngan bulu, xleh Nk bela, lg pon dok Umah xde tanah ni, limited... Hehehehe


P/s: lama gak x masuk sini, last hr tu xtau napa bermasalah Nk komen, hukk *mb sy sorg jek*

zul permatang badak berkata...

kpah k-poh...

ramai ke kucing kat rumah???

zul permatang badak berkata...

adrydaun...

die tau tikus tipu.... tetikus hehehe...

zul permatang badak berkata...

Melati Qistyna's Mummy...

kalau ada alahan bulu kucing, tak boleh bela kucing...

fouzie berkata...

KUCING.. wahhh..ni sebahagian daripada family sy ni.. dulu ada 11 ekor.. awal tahun ni..kesedihan.. byk yg mati..tinggal lagi 5.
Kucing tak marah bila tarik telinga..tarik sayang.....

zul permatang badak berkata...

fouzie....
kucing bila diberi makan, akan tetap tinggal dirumah kita.....walaupun dimarah......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...