IKUT MENGIKUTI

Jumaat, 11 Februari 2011

UCAPAN TERIMA KASIH UNTUK CIKGU





Diucapkan terima kasih untuk cikgu Temuk diatas pemberian hadiah tempoh hari. Saya terima agak lewat kerana perjalanan urusan pos tergendala berikutan cuti perayaan Tahun Baru Cina. Buku ini mengandungi maklumat berkenaan tanaman hiasan juga herba, ia amat bermanfaat untuk dijadikan koleksi. Terima kasih sekali lagi dari saya dan selamat menulis buat cikgu......

8 ulasan:

Adry@Daun berkata...

As Salam en zul,
Dh trma buku hadiah drp cikgu Temuk ye. Hehe..bestnya. Sy ada buku ni tp dlm format e-book je.

Adry@Daun berkata...

Trma ksh sbb dh ubah format ni. Sng dh sy nk komen n3 en zul ni..hehe.. Sblm ni byk yg x dpt. Tls pjg2 tp x blh publish..huhu..

zul permatang badak berkata...

....Adry...mengapa contest cikgu Temuk tak berebut orang nak jawab......dari subuh pagi tadi...hanya dua orang je....yang berani
.......
tak nak hadiah ke.
Saya puas dah belek sana belek sini.......

KELI OH KELI berkata...

tahniah en zul...mesti menarik baca buku tu nanti...selamat membaca. ")

Kakzakie berkata...

Assalamualaikum zul,

Em... jelesnya kakak. Teka-teka semua tak kena. Zul mestilah tahu sebab memang this is your line....
Tahniah dari kakak...

Temuk berkata...

Assalamu'alaikum ZUL PERMATANG BADAK

Terima kasih kembali. Terima kasih sudi menerima & menyimpan buku lama tu. Alahai, malulah Temuk, ditayang ke alam maya ... siap dgn gambar-gambar 'antik' tu. Terima kasih.

Sedang tunggu sms ADRY ni. Nampaknya hadiah kali ini tak berkaitan dengan pokok. Semoga ADRY sudi menerimanya nanti.

Sham berkata...

salam maulid...

ilmu lama dari orang lama...mesti istimewa ni...

zul permatang badak berkata...

.Sham......kerana orang lama kita mempelajari ilmu.....dan kita juga menjadi lama suatu masa nanti......janganlah kita lokek...memberikan sesuatu ....sangat isimewa ia itu ilmu....

tabik.....sudi berkongsi pandangan...agar ianya berterusan.......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...