IKUT MENGIKUTI

Ahad, 20 Mac 2011

FOLLOWERS KE-100 BLOG KENALI POKOK SAYANGI POKOK




Janji nak review followers ke-100 blog kenali pokok sayangi pokok, disini saya reviewkan. Bloggers Miss M atau Norhamira Bt Omar.



  • zul permatang badak untuk follow ke 100 tonggalkan jejak pd shoumix
    2011-03-19 2:43 AM
    #
  • zul permatang badakCEPAT..follow dapatkan tempat ke 100....istimewa... diriview....uhuks...
    2011-03-19 2:32 AM
    #

Sebab dah janjikan kalau tak diriview nanti dikatakan saya tidak menunaikan janji..... jadi saya berpegang pada janji. Untuk Bloggers Miss M atau Norhamira Bt Omar maaf sebab terlewat....... jom kita ke rumah beliau blog ngokngeksayang, ada sesuatu yang istimewa di sana. diharap beliau meneruskan dunia blogging, sama-samalah kita memeriahkan penulisan di medan maya ini.

13 ulasan:

miss m berkata...

oh malu rasanya..adei..segan

zul permatang badak berkata...

Miss m....
tak ape....nanti saya padam gambar...boleh ke??

Nadhirah-chan berkata...

wahh tahniah dah 100 followers ..... teruskan usaha anda demi pokok2 kita !

zul permatang badak berkata...

Nadhirah -Chan..
berblog untuk berkongsi bahan2 ilmiah sambil bersantai......kalau serius sangat...tentu bosan....jadi layan juga karenah adik2...bermacam ragam.. zaman serba canggih....
mood adik2......ikut berubah...sukar untuk menduga.....

followers..???...tidak mengejar sangat....kalau suka follow...followlah....ya...memang menghargai atas sokongan.........

Cekodok berkata...

ngeee.. yang penting berkawan.. ye tak encik zul.. hehe

zul permatang badak berkata...

Cekodok..
kawan2 dialam maya....walau hanya kata2 bisu......lebih mengambil tahu...dan ingin tahu.......menghargai hasrat mereka.........tapi itulah.....hanya dialam maya........

Belalang Hijau berkata...

tahiah kawan...

semoga follower akan bertambah dan bertambah pas nih :)

nyanyisunyi berkata...

saaya pun tk ingat jd follower ke berapa..tkpe janji follow kan..

KELI OH KELI berkata...

semoga follower zul semakin bertambah dari hari ke hari hendaknya..tahniah!

Sharinginfoz berkata...

Semoga lebih ramai lagi followers

zul permatang badak berkata...

belalang hijau...
nyanyisunyi......
keli oh keli.....
sharing info.....

ramai2 kita berblog.....mekasih...beri semangat...kalian sahabat yg rajin singgah....dan akan terus singgah...

p/s lama tak ada entri ni.. computer sedang diperbetulkan.......

luahfikiran berkata...

SALAM,
OH, KEJAP LAGI BERTANDANG KE SANA ! DAPAT MINUM AIR KOPI PUN JADILAH !

Tanpa Nama berkata...

Je suis en train de construire un site d'adhésion et les gens m'ont dit que Joomla fonctionne le mieux. J'ai téléchargé Joomla et ne savent pas quoi faire à partir de là. Toute aide serait grandement appréciée. Est-ce à PHP couverture et ou dois-je télécharger ce?.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...